Cafetaria en bakkerij in één.

In de ochtend starten wij met onze bakkerij en rond de middag het cafetaria gedeelte. We werken samen met één van de bekendere warme bakkers uit de regio, Buurtmarkt breedeweg te groesbeek, met nog een vestiging in Beers. Zij leveren het grootbrood, de zachte broodjes en het gebak. Elke dag vers in huis.

Elke dag hebben we diverse artikelen in de winkel. Wil je iets anders hebben uit het grote assortiment van Bakkerij breedeweg, dan bestellen wij dat graag voor jou.

Kijk even naar de openingstijden en graag een dag van te voren bestellen.

Elke week een leuke aanbieding!

Cafetaria

In de loop van de ochtend gaan we de cafetaria voorbereiden. De snackvitrine wordt weer aangevuld, de zelfgemaakte sauzen worden bereid en de ijsmachine met heerlijke slagroomijs gaat weer aan. Ook in de cafetaria hebben we acties. Denk aan de Snack van de Maand, elke keer weer net even anders. En op woensdag natuurlijk Schoteldag! Alle soorten schotels voor maar €9,95 euro per stuk. Een complete maaltijd voor een prima prijs!

Kijk voor alle aanbiedingen onder het kopje cafetaria.

Bakkerij

Kijk voor alle aanbiedingen en actiedagen onder het kopje bakkerij. Alle harde broodjes bakken we zelf elke dag vers. Evenals de flappen en hartige broodjes. Vanaf 11.00 uur kunt u ook terecht voor een lekkere kop koffie met een belegd broodje. Lekker… een broodje gezond met zelfgemaakte dressing!

Lees hier meer over onze bakkerij.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs of beter gezegd … stop eens bij Eetwinkel De Aanloop Milsbeek. Tot dan!

HIER VIND JE ONS

Kerkstraat 10 | Milsbeek

Eetwinkel de Aanloop

Kerkstraat 10, Milsbeek, NederlandT: 0485 215 305
E: info@eetwinkeldeaanloop.nl
maandag
Gesloten
Dinsdag
11.00 tot 20.00
woensdag
16.00 tot 20.00
donderdag
16.00 tot 20.00
vrijdag
11.00 tot 20.00
zaterdag
11.00 tot 20.00
zondag
16.00 tot 20.00
route plannen
Route
Route