Eetwinkel de Aanloop

Cafetaria en bakkerij in één.

In de ochtend starten wij met onze bakkerij en rond de middag het cafetaria gedeelte. We werken samen met één van de bekendere warme bakkers uit de regio, Bakkerij Den Bekker uit Haps, met vestigingen in Haps, Gennep, Boxmeer en Grave. Zij leveren het grootbrood, de zachte broodjes en het gebak. Elke dag vers in huis.

Elke dag hebben we diverse artikelen in de winkel. Wilt u iets anders hebben uit het grote assortiment van Bakkerij Den Bekker, dan bestellen wij dat graag voor u.

Elke week is er wel een leuke aanbieding. En dan ook nog de vaste actiedagen. Zoals dinsdag brooddag, 3 broden naar keuze voor €7,50.

  • Woensdag: worstebroodjes per stuk €1,20
  • Donderdag: flappen €1,00
  • Vrijdag: 10 witte puntjes €3,40
  • Zaterdag: 4 croissants €2,50
  • Zondag: 4 kaiserbroodjes €1,00

Cafetaria

In de loop van de ochtend gaan we de cafetaria voorbereiden. De snackvitrine wordt weer aangevuld, de zelfgemaakte sauzen worden bereid en de ijsmachine met heerlijke slagroomijs gaat weer aan. Ook in de cafetaria hebben we acties. Denk aan de Snack van de Maand, elke keer weer net even anders. En op woensdag natuurlijk Schoteldag! Alle soorten schotels voor maar €8,25 euro per stuk. Een complete maaltijd voor een prima prijs!

Kijk voor alle aanbiedingen onder het kopje cafetaria.

Bakkerij

Kijk voor alle aanbiedingen en actiedagen onder het kopje bakkerij. Alle harde broodjes bakken we zelf elke dag vers. Evenals de flappen en hartige broodjes. Vanaf half negen kunt u ook terecht voor een lekkere kop koffie met een belegd broodje. Lekker… een broodje gezond met zelfgemaakte dressing!

Lees hier meer over onze bakkerij.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs of beter gezegd … stop eens bij Eetwinkel De Aanloop Milsbeek. Tot dan!